avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Desi am contestat executarea silita, datorita ...
Discuție deschisă în Executare silită

Desi am contestat executarea silita, datorita cotextului pandemiei, ...

Desi am contestat executarea silita, datorita cotextului pandemiei, aceasta si-a produs efectele pana la finalizarea procesului.
Am hotarare judecatoresca definitiva care admite contestatia si anuleaza executarea.
Cum imi pot recupera suma poprita?
prin intoarcerea executarii silite.cerere in instanta...trebuia solicitata prin contestatia la executare
Buna seara.
Se poate face acum o actiune in instanta?
Ce trebiue sa fac pentru a recupera suma poprita?
Da.se poate.
Mergeti cu actele la avocat ca sa va susțină in demersurile juridice necesare și o veti rezolva.
Trebuie vazute si actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume executate Laura Stamate Laura Stamate In baza unui dosar executional BEJ pune poprire si retine sume din cont. In termen legal depun contestatie la executare. Se constata prescris dreptul ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri contestatie anaf gigelas gigelas Buna ziua, O persoana,a castigat in instanta restituirea taxei pe poluare (taxa auto); A mers la un executor judecatoresc pt.a se executa prevederile ... (vezi toată discuția)