avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... gewerbeschein
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

gewerbeschein

avantaje/dezavantajele unui gbr fata de contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 17:56, 26 Decembrie 2009
[ link extern ]
[ link extern ]
Nu exista in Romania autorizatia de liber profesionist! Exista intr-adevar autorizatii de producator eliberate de primarii , autorizatii pentru un anumit gen de comert , dar exact echivalentul lui "gewerbeschein" nu exista!
Eu as spune ca o oarecare asemanare ar fi cu persoana fizica autorizata!
Depinde cum doriti sa prestati munca. Ca si intreprinzator particular sau ca si angajat al unei societati comerciale!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre asociatie familiala , persoana fizica sau s.r.l. d807 d807 buna as dori mai multe explicatii despre ce ar fi mai bine sa fac , si care ar fi diferenta intre ele va multumesc (vezi toată discuția)
Deschidere intreprindere individuala Mustata Daniela Mustata Daniela buna ziua,am dorit sa aflu si eu mai multe informatii de la registrul comertului si m-i s-a spus sa intru pe net k nu au timp de mine.....interesant:O.as vrea ... (vezi toată discuția)
Comert / autorizatie - persoana fizica Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. As vrea sa stiu, care este cea mai avantajoasa si in acelasi timp, legala varianta pentru o persoana ... (vezi toată discuția)