avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am 52 ani. Dacă mă înregistrez acum la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am 52 ani. Dacă mă înregistrez acum la AJOFM că ...

Bună ziua. Am 52 ani. Dacă mă înregistrez acum la AJOFM că sunt in căutarea unui loc de munca (am fost in evidenta lor ca somera si am beneficiat de indemnizatie de somaj acum 2 ani si de atunci nu am mai lucrat deloc). Am 2 intrebari: angajatorul care ma angajeaza beneficiaza de subventia aceea de 2500lei/ luna, 12 luni? Intreb pt ca vreau sa stiu cum imi negociez salariul, care oricum va fi minim in contractul de munca; intrebarea a 2-a: se acorda subventia aceea pt angajator? vreau sa cer ceva in plus, pe langa salariul minim.
Multumesc anticipat pt raspunsuri

Alte discuții în legătură

Angajare absolvent catalina25 catalina25 Buna dimineata! Va scriu si eu legat de o pb cu care ma confrunt! Vreau sa angajez un absolvent promotia 2009 si vrreau sa beneficiez de Legea 76/2002 ... (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)
Angajare din somaj ercar ercar Buna ziua. Actualmente sunt somer, dar in curand ma voi angaja. As vrea sa stiu cum este cu prima aceea care se ofera in cazul in care somerul isi gaseste ... (vezi toată discuția)