Amendă contravențională pe motiv că am apelat fara motiv la 112.
Sa va spun pe scurt probleme mea.
Aflandu-ma in auto personal am intrat intr-o fosta întreprindere dezafectată (fosta livada) proprietate privata si am oprit auto in dreptul polițiștilor locali in civil care mi-au cerut buletinul fara ca ei sa se legitimeze sau sa-mi după motivul care mi-au cerut să mă legitimez. Atunci eu am refuzat stiind ca ma aflu pe o proprietate privata (posibil sa gresesc) si nu au nici un drept. Eu am sunat la 112 și spunând că ma simt abuzat si legitimat fara drept,după ce am sunat ei au urcat in masina lor fara inscripții ca ar fi de la poliția locală si plecând de lângă mine dar așteptând pe poliția națională care trebuia să vină de la apelul meu la 112. Inainte sa ajunga la mine poliția națională sau oprit la poliția locală sa vorbeasca (Nu stiu ce au discutat),apoi au venit la mine și le-am explicat ce sa intamplat. Ei au venit cu precizări ca nu era necesară apelarea mea la 112 și că trebuia să le fac lor plângere la sediul poliției locale si m-au amendat ca am folosit serviciul 112.
Voi ce credeti am gresit sau nu trebuie contestată amendă de 2000 lei sau nu?
Ps:am fost amendat pe art.32 alin 1 oug34/2008
Da ati gresit.Nu era o urgenta.In timp ce tineati linia ocupata altcineva care era in pericol poate nu putea fi preluat de operator.Ati facut abuz clar.
Un organ al statului face un abuz asupra ta ce trebuie facut:sa pui capul in pământ și să faci cum spune el sau sa chemi ajutor cum a fost in cazul meu.