avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eu cu prietena mea am vrut să facem un credit prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eu cu prietena mea am vrut să facem un credit prin prima casă. ...

Eu cu prietena mea am vrut să facem un credit prin prima casă.
Am mers la banca și mi-au spus că se poate acorda la amândoi.Nu m-a intrebat nimeni dacă suntem căsătoriți.
Am făcut antecontractul cu proprietarul și ne-am întors la bancă.Banca a spus că nu poate să ne de-a creditul pentru ca nu suntem căsătoriți.
Ideea este dacă noi am făcut antecontractul la notar și am plătit cei 5% avans îi putem pierde din cauza asta?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:31, 14 Noiembrie 2020
depinde de ce ati prevazut in contract.
Am prevăzut următoarele:
In situatia in care nu se perfecteaza contractul de vanzare cumparare pana la termenul stabilit din motive imputabile nouă, cumpărătorilor-promitenti înțelegem sa pierdem avansul achitat!
In cazul in care nu se perfecteaza contractul vanzare-cumparare pana la termenul stabilit din cauza neacordarii creditului noi vanzatorii-promitenti vom restitui cumpărătorilor-promitenti avansul primit in termen de 5 zile!
Trebuia sa vorbiți cu notarul sa va explice.
Încercați la alta bancă sau casatoriti-va.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expira antecontract prima casa petre88 petre88 Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate in legatura cu Prima Casa .Am facut antecontractul si v-a expira pe data de 30.03.2015 ,iar ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune de vanzare imobil Liviu V. Liviu V. In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare? A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul ... (vezi toată discuția)
Nerespectare antecontract trandafir88 trandafir88 buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatorea problema: -am incheiat acum un an un antecontract autentificat la notar pentru achizitia unei case aflata in ... (vezi toată discuția)