avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!In urma cu 1 an si 2 luni am avut un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!In urma cu 1 an si 2 luni am avut un accident cu camionul ...

Buna ziua!In urma cu 1 an si 2 luni am avut un accident cu camionul lucrând ca sofer.In urma accidentului am fost declarat vinovat .Am mai lucrat la firma aceasta până acum 4 luni după care am demisionat.In urma accidentului si cat timp am lucrat patronul nu a avut pretenție pentru masina neavând casco pe ea .Zilele acestea m-a sunat ca o sa na dea in judecata ca l-am lăsat cu daune materiale.Este posibil să mă dea in judecata după atâta timp?

Alte discuții în legătură

Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)
Rca - vinovatul refuza sa-mi dea rca=ul uclaudiu uclaudiu Buna ziua, In urma cu aprox 3 luni un cocalar de trafic m-a accidentat usor si a refuzat atat constatul amiabil cat si prezentarea la politie. Eu am mers ... (vezi toată discuția)
Accident auto fara victime FLORIN.1 FLORIN.1 Buna seara! am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva in legatura cu un accident rutier... am lovit cu masina un parapet producand avarii ... (vezi toată discuția)