avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Timpul limită de la divort in care se poate face ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Timpul limită de la divort in care se poate face partajul? ...

Care este timpul limită de la divodt in care se poate face partajul? Am divorțat in urma cu 1,9 ani , n am facut partaj, si mi am cumpărat o casa. Fostul meu sot poate avea pretentii?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:40, 15 Noiembrie 2020
putei face partajul oricând.. desi e recomandabil daca aveti creante sa il faceti intr-un termen de ani.consultati un avocat la cazul in speta
Nu, pentru că la data cumpararii atât o divorțata.
Nu exista o perioadă limita in care să faceți partajul, dar e recomandat să îl încheiati intr-un viitor apropiat. In timp, soții își pierd datele de contact, sunt greu de gasit, nu mai coopereaza, nu stiti ce se întâmplă și poate decedeaza, etc etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen limita partaj la bunuri DAE219 DAE219 Exista un termen limita pentru a se face partaj la bunuri după divort? (vezi toată discuția)
Divort mohai mohai buna ziua am 36 de ani si am o problema urita.sotia mea a decis sa divortam asa ca nu am de ales am hotarit amindoi sa divortam ca doi oameni civilizati.eu nu ... (vezi toată discuția)
Dreptul la apartament dupa desfacerea casatoriei leongabi leongabi Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in rezolvarea urmatoarei probleme: - detin un apartament proprietate personala achizitionat prin contract de ... (vezi toată discuția)