avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... termen limita partaj la bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

termen limita partaj la bunuri

Exista un termen limita pentru a se face partaj la bunuri după divort?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:50, 17 Ianuarie 2021
Teoretic, nu.
Practic, este bine sa il faceti intr-un viitor relativ apropiat, pentru că pot interveni anumite împrejurări: decesul, mutarea in alt oras si pierderea datelor de contact, intenția de a vinde etc etc
Puteți face partajul oricând, dar, așa cum ați fost deja sfătuită, nu trebuie să amânați timp îndelungat acest demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

timpul limită de la divort in care se poate face partajul? ... amavic amavic Care este timpul limită de la divodt in care se poate face partajul? Am divorțat in urma cu 1,9 ani , n am facut partaj, si mi am cumpărat o casa. Fostul ... (vezi toată discuția)
O problema... marmota2010 marmota2010 Buna ziua! As avea o nelamurire, mama mea e disparuta de un an de zile, nimeni nestiind nimic de ea, as vrea sa stiu daca bunurile dobandite in timpul ... (vezi toată discuția)
Divort AndreeaEmilia AndreeaEmilia Buna! In viitorul apropiat vreau sa divortez de sotul meu. Noi avem rata la banca si salariul lui aprox 75 % merge la banca. El va mai fi obligat sa plateasca ... (vezi toată discuția)