avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua , in contextul pandemic al zilelor noastre ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua , in contextul pandemic al zilelor noastre fiul meu ...

Bună ziua , in contextul pandemic al zilelor noastre fiul meu a sunat luni la servici că nu se simte bine . Marți ,dimineața ,pentru că se simțea mai rău ,a luat legătura cu medicul de familie,care după ce i-a prescris antitermice ,avea temperatura,l-a sfătuit să sune la salvare și să se izoleze in casă . După mai multe telefoane salvarea a sosit , la 46 de ore . Un consult scurt , prelevare de probe ,pentru covid .Asteptare de joi la ora 10:30 până sâmbătă ora 21:32 când a fost emis un buletin de analiză cu rezultat pozitiv, cu ,cică data de recoltare sâmbătă. Problema se pune acum cu locul de munca . Medicul nu vrea să emită un concediu medical pentru perioada când a fost în izolare până la aflarea rezultatului. Cum și dacă se poate obține un concediu medical.
Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2020
Jeni-Adriana Calin, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 11:25, 16 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca medicul de familie i-a prescris antitermice, inseamna ca a facut o evaluare si, chiar daca nu a putut da un verdict, ar putea incadra acea perioada la o viroza respiratorie. Poate da un concediu medical de macar 3 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)
Legalitate masuri impotriva coronavirus eduard27 eduard27 Incepand cu saptamana viitoare voi reincepe munca ,lucrez intr o corporatie americana si inca dinainte de aceasta stare de urgenta ni se lua temperatura.Doresc ... (vezi toată discuția)
Concediu medical în week-end Cosmin Racila Cosmin Racila Bună ziua, De curând am contactat și eu Covid, urmând procedura de la ambulanta, DSP și apoi medicul de familie mi-a eliberat concediul medical pe 5 ... (vezi toată discuția)