avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, Avocatul sau instanta ma pot ajuta cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, Avocatul sau instanta ma pot ajuta cu acte ex. ( ...

Bună seara,
Avocatul sau instanta ma pot ajuta cu acte ex. ( certificate de deces, naștere sau căsătorie) sau detalii suplimentare ca să pot finaliza cu bine un proces de succesiune... Întru în proces cu 5 persoane, unele persoane au decedat iar despre celalate am doar numele lor, doar la o cineva am mai multe detalii sa o pot cita în instanta la restul practic mi-e imposibil...
Ce pot face?! Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 23:28, 16 Noiembrie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avocatul nu poate. Dar legea permite instanței, la cererea părții interesate, să emită adrese căter autorități. Trebuie totuți să faceți dovada că ați încercat și Dvs.
si avocatul poate daca il împuterniciți si aveti calitate.
Ca sa va faceți o idee, eu întru în dezbaterea succesiunii cu 5 frati,dintre care eu cunoaștem doar unul, de restul am aflat pe parcurs. Conform discuțiilor la notar persoana respectiva trebuia sa aducă documente conform cărora cei 4 frati nu au pretenții la moștenire.
Persona în cauza care cunoaște mai multe detalii despre persoanele implicate nu și da interesul, nu s-a prezentat la notar și tot amână pe diverse motive ca nu poate sa facă rost de actele respective.
Cum pot obține eu aceste acte de la frații persoanei în cauza avand în vedere ca eu le cunosc doar numele?
Daca merg în instanta și nu am aceste date, persoana în cauza are implicare 0, nu face rost de acte cum se soluționează acest dosar?
Vi se va respinge actiune .schimbați avocatul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutooor..probleme donatie cristinaturcu259 cristinaturcu259 Ma intereseaza implicatiile unei donatii.Donatia s-ar face intre mine si matusa tatalui meu.As vrea sa stiu cat costa (la notar si in alta parte daca este ... (vezi toată discuția)
Succesiune fortata Adema2010 Adema2010 Buna seara. Am si eu o problema cu fratele meu. Acum 1 luna a murit tatal nostru, mama murind in urma cu 14 ani. Eu am plecat din casa parintilor de cativa ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu mostenitor cu adresa necunoscuta joy24 joy24 A murit cineva care are inca 3 surori vitrege dupa mama, cu care a crescut si a trait impreuna. Si mai are si un frate vitreg din alta casatorie a tatalui , ... (vezi toată discuția)