avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinnoire CI fara a mai detine locuinta in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinnoire CI fara a mai detine locuinta in Romania

Buna ziua. M-am stabilit in Franta, am vandut apartamentul din Romania si Cartea de Identitate imi expira peste putin timp. Pot sa o reinnoiesc tinand cont de faptul ca nu mai am locuinta ( deci adresa) in Tara ? Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2020
cojex, utilizator
Cel mai recent răspuns: cojex , utilizator 08:05, 17 Noiembrie 2020
Doar dacă vă ia cineva în spațiu puteți reînnoi buletinul de identitate pe o adresă din România. Altă variantă nu aveți.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2020
Dapix, utilizator
daca v-ati stabilit in Franta, de ce mai vreti buletin cu domiciliu in Romanai ? faceti-va pasaport crds
Multumesc mult. O zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card identitate romania business23 business23 Sunt cetatean roman nascut in Romania si detin Card de Identitate emis de catre autoritatile romane. Domiciliul de pe actul respectiv nu mai este valabil, ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt din rep. moldova, dar am cetatenie romana si ... cata-11 cata-11 Buna ziua, sunt din Rep. Moldova, dar am cetatenie romana si pasaport romanesc cu domiciliu in strainatate. Pot obtine buletin romanesc permanent (adica pe 7 ... (vezi toată discuția)