avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am sh io o intrbare am primit o citatie sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am sh io o intrbare am primit o citatie sa ma prezint ...

Buna ziua am sh io o intrbare am primit o citatie sa ma prezint pentru renuntare la urmarire penala pentru un furt minor la auchan dar aclo mau prins paza a venit politia am dat. declaratie si am platit totul dar dc mai nevoie de mn nu inteleg trebuie sa ma prezint neaparat ca eu nu am posibilitatea sama prezint ce se intampla daca nu ma duc va rog sami spuneti

Alte discuții în legătură

Buna nicu89 nicu89 am oo intrebare: sunt implicat intro prostie: am cumparat un motoscuter de la un baiat el a spus ca nu e furat, avea un pret mic credeam ca cere asa potin ... (vezi toată discuția)
Furt - prima abatere. Asd.qwe Asd.qwe Buna seara! Astazi am incercat sa fur din Auchan dulciuri si alte alimente in valoare de 215 Lei. Am fost prins de catre agentii de paza ai magazinului. ... (vezi toată discuția)
Citatie buna ziua acum 1 an am fi prins ca am furat din magazin ... Laur13 Laur13 Citatie Buna ziua acum 1 an am fi prins ca am furat din magazin kaufland. A venit poliția am dat o declarație, dupa cateva luni am fost sunat să mă ... (vezi toată discuția)