avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Actionare în instanta firma leasing Buna seara , am ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Actionare în instanta firma leasing Buna seara , am nevoie de cateva răspunsuri!! Am achiziționat ...

Buna seara , am nevoie de cateva răspunsuri!!
Am achiziționat o masini prin leasing, după 10 luni am avut un accident fără sa fiu eu de vina dar masina au dat-o dauna totala! Am sunat la firma de leasing Mogo Ifn care mi au spus ca trebuie sa plătesc în continuare creditul pana acesta se stinge si ca banii de la asigurări ii iau tot ei ( leasing-ul), cu alte cuvinte raman si fără masina si cu datorii ce
ma sfătuiți sa fac ? Pot da firma în judecata? As avea câștig de cauza?
Va mulțumesc!!!

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac? - probleme cu înmatricularea mașinii aditza2002 aditza2002 Buna seara,am o problema destul de grava si nu știu cum să procedez...am luat o masina si cu credit de la mogo ifn si nr roșii pe 3 luni...masina adusă din ... (vezi toată discuția)
Firma de leasing nu a respectat o clauza din contract dcnet.vn dcnet.vn In urma cu o luna am incheiat un contract de leasing cu firma MOGO IFN. Inca de la semnarea contractului am cerut sa-mi fie eliberata o imputernicire pentru a ... (vezi toată discuția)
Facturi leasing anjinsan anjinsan Buna Ziua, AM avut o masina in leasing, iar in data de 17.03.2010 am avut un accident cu aceasta. S-a constatat dauna totala, urmand a fi despagubit. ... (vezi toată discuția)