avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara,am nevoie de ajutor in legatura cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara,am nevoie de ajutor in legatura cu un contract de ...

buna seara,am nevoie de ajutor in legatura cu un contract de inchiriere.fiica mea locuieste in bucuresti si a inchiriat un apartament.anul acesta in septembrie a reinnoit contracul pentru inca un an.este salariata dar din cauza pandemiei este mai mult acasa,iar banii nu ii ajung.a platit o garantie de 3000 roni,iar in contract este o clauza (abuziva ,zic eu)ca daca pleaca mai devreme sa plateasca suma de 5000 roni despagubire.contractul l=a primit si semnat pe telefon,nu este inregistrat la anaf si nici nu este semnat la notar..ar putea rezilia contractul?sau poate pleca din apartament fara sa plateasca acea penalizare?multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 00:34, 18 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
depinde ce prevede si cu e 4xact semnat.sa consulte un avocat inainte si sa-i arate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gandaci in locuință închiriată, ce pot face ? sebyca16 sebyca16 Buna ziua , stau in chirie si sunt multi gandaci , când am semnat contractul nu erau poate pentru ca era mai frig dar acum pe vara au aparut , am incercat mai ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere - notificare de 3 zile adinamiti adinamiti Pe 1 septembrie am reinnoit contractul de inchiriere al garsonierei. Pe 27 septembrie am fost anuntata telefonic ca se muta dupa 1-2 saptamani. Pe 28 ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract nicaedith nicaedith Buna! Se cam stie ca mall-urile din Ro si nu numai te obliga sa semnezi contractul pe perioada de 5 ani. Pe langa asta exista o clauza in contract prin care ... (vezi toată discuția)