avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Salut , am incheiat un contract de executie cu o ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Salut , am incheiat un contract de executie cu o garantie pe ...

Salut , am incheiat un contract de executie cu o garantie pe 3 ani de zile (eu sunt constructorul) pot incheia un contract de raspunderere civila astfel incat daca se va strica lucrarea sa plateasca casa de asigurari ?Sau cum functioneaza o polita de asigurare de raspundere civila in domeniul constructiilor ?

Alte discuții în legătură

Despagubire contract vinzare cumparare susi_dan susi_dan buna ziua.,am cumparat o casa acum 3 ani ,iar ,acum am constatat ca avea vicii ascunse.,adica nu s-a respectat proiectul de mansardare,nici la constructia ... (vezi toată discuția)
Casa cu plata in rate direct la dezvoltator karaa karaa Lucrez in parteneriat(asociat) la o agentie imobiliara si de curand am adoptat un sistem de achizitie a caselor cu plata in rate la dezvoltator pe termen de 20 ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea blocului tomaghe05 tomaghe05 Salut!Locuiesc in Bucuresti ,sect 1, de cca 2 luni blocul unde locuiesc a intrat in programul de reabilitare termica suportat 100% de consiliul local al sect ... (vezi toată discuția)