avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,ce demersuri pot face in cazul in care sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,ce demersuri pot face in cazul in care sunt mostenitoarea ...

Buna seara,ce demersuri pot face in cazul in care sunt mostenitoarea matusei mele care a donat apartamentul, dar donatorul nu mi permite accesul in locuinta pentru a intocmi proces verbal pentru mesa succesorala privind bunurile ramase. I am trimis 2 notificari cu confirmare de primire dar n a reactionat.
Cel mai recent răspuns: vickysky , utilizator 13:09, 18 Noiembrie 2020
Ce bunuri au mai rămas?
Bunuri mobile , electronice, mobilier, metale pretioase, obiecte de uz caznic si nu in ultimul rand documente
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2020
vickysky, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunurile proprii ale defunctului, dreptul sotului supravietuitor asupra lor tata1234 tata1234 Buna ziua, tuturor! Poate ma va lamuri cineva cu privire la urmatoarea speta. Ce sa intampla cu bunurile proprii ale defunctului, achizitionate inainte ... (vezi toată discuția)
Mostenire actiuni caramidarucristian caramidarucristian Buna ziua, doresc sa aflu daca pot sa mostenesc actiunile de la matusa mea care a decedat in 1997, sa va explic. Matusa mea a cumparat actiuni in 1990 ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sora ? gigelas gigelas Au fost 3 frati.Fiecare cu casa lor. Unul a murit,iar averea a ramas mostenitorilor acestuia (a avut copii). Recent,a murit si sora,dar aceasta nu are ... (vezi toată discuția)