avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna Ziua.In luna iunie a anului 2019 am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna Ziua.In luna iunie a anului 2019 am fost condamnat la un ...

Buna Ziua.In luna iunie a anului 2019 am fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare si interzicerea dreptului de a conduce pe o perioada de 2 ani.Intrebarea este cand m-a voi putea inscrie la scoala de soferi, inainte sau dupa ce trec acei 2 ani de la ramanera definitiva a deciziei??

Alte discuții în legătură

Buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am ... manu1995 manu1995 buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am facut munca in folosul comunitati si reintregrare in societate .din suspendare a trecut un an din ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa dau examen scoala de soferi cristikitara cristikitara am fost condamnat pt alcool la 8 luni cu suspendare cu hotarare definitiva pe 28 mai 2007,acum ma agit ca un nebun sa-mi anuleze permisul pt. ca politia inca ... (vezi toată discuția)
Interzicerea dreptului de a conduce alexgeorge91 alexgeorge91 Buna ziua, Anul trecut am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare si am primit ca si pedeapsa complementara interzicerea dreptului de a conduce pe ... (vezi toată discuția)