avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pe strada NICOLAE IORGA IN CONSTANTA INTRE SPITALUL ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pe strada NICOLAE IORGA IN CONSTANTA INTRE SPITALUL JUDETEAN ...

pe strada NICOLAE IORGA IN CONSTANTA INTRE SPITALUL JUDETEAN SI BULEVARDUL LAPUSNEANU O GRAMADA DE TAMPITI PERCHIAZA PE TROTUAR BLOCAND ACCESULPE PROPIETATE!!

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! avem o stradă care pe vremuri era înfundată, ... ANDREI ADRIANA ANDREI ADRIANA Bună dimineața! Avem o stradă care pe vremuri era înfundată, unde se află 6 case cu numele strazii Nicolae Iorga, numerele 117, 119, 121., 123 A, 123 B, ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am teren in iasi,mostenire din 2002,care are iesire ... lenus_54 lenus_54 Buna seara, Am teren in Iasi,mostenire din 2002,care are iesire la strada principala(un bulevard).In fata terenului,intre gardul proprietatii mele si trotuar ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)