avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Am teren in Iasi,mostenire din 2002,care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Am teren in Iasi,mostenire din 2002,care are iesire ...

Buna seara,
Am teren in Iasi,mostenire din 2002,care are iesire la strada principala(un bulevard).In fata terenului,intre gardul proprietatii mele si trotuar era un spatiu verde pe care primaria Iasi l-a vandut,prin contract de vanzare-cumparare,unui vecin (inclusiv spatiul din fata portii de acces pe teren),blocand in totalitate accesul meu pe teren.Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:52, 24 Ianuarie 2023
daca pe terenul dvs nu mai puteti intra prin alta parte, cereti in justitie servitute de acces. nu-i asa ca terenul dvs. nu este intabulat?
Terenul este intabulat din anul 2006.De aceea nu inteleg cum a putut Primaria incheia un contract de vanzare si sa imi blocheze intrarea,plus ca la adresa terenului, acum apare un alt proprietar.Practic terenul nu mai are adresa.
e intabulat si nu este notata nici o servitute de acces? in mijlocul orasului? sau cineva nu si-a facut treaba, sau povestea are si alte detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o problema legata de accesul la proprietate cu ... Gabi12345E Gabi12345E Buna ziua! Am o problema legata de accesul la proprietate cu masina si parcarea parcarea/stationarea masinii pe un drum de servitute. Istoric: In 1960 un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, de câteva zile găsesc în fața porți o mașină ... Dany320 Dany320 Bună ziua, De câteva zile găsesc în fața porți o mașină care este parcată,jumate pe trotuar și jumate pe stradă,cu roata din spate pe spațiu verde ... (vezi toată discuția)
Parcat la gardul proprietatii papusa1408 papusa1408 Va rog sa ma ajutati cu informatii legate de dreptul pe care il am asupra spatiului din dreptul gardului proprietatii mele. Locuiesc la curte, iar de la o ... (vezi toată discuția)