avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In perioada 2005-2009 am lucrat la 3 firme cu contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In perioada 2005-2009 am lucrat la 3 firme cu contract de munca ...

Contract munca neinregistrat la pensii.
In perioada 2005-2009 am lucrat la 3 firme cu contract de munca cu timp partial. Am obtinut de la Casa de Pensii un tabel cu stagiu lunar de cotizare din 2001 pana in prezent si am observat ca respectivele contracte nu apar decat in 2-3 luni din fiecare an. Mai am contractele de munca (vizate de ITM) si deciziile de incetare, dar am inteles ca ar trebui depuse niste declaratii la Casa de pensii... Firmele respective sunt radiate acum insa am luat legatura cu persoana care le-a detinut care mi-a spus ca toate declaratiile au fost depuse dar nu stie daca le mai are. Cum as putea rezolva situatia? Este vorba de o perioada de 5 ani cu niste venituri destul de consistente....
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2020
Lulica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 19 Noiembrie 2020
Vorbiti cu persoana care le-a detinut sa va dea copii de pe declaratiile depuse , dupa care mergeti la Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Pensii Silvi7 Silvi7 Buna ziua, Firma este radiata din 2009,persoanele din firma nu beneficiaza de vechime dupa cum spun cei de la Casa Pensiei pentru ca nu s-au depus ... (vezi toată discuția)
Intreb pentru sotia mea, data nasterii 18.08.1961, stagiu de ... G Diaconu G Diaconu Intreb pentru sotia mea, data nasterii 18.08.1961, stagiu de cotizare 32 ani. Intrucat peste cateva luni indeplineste stagiul complet de 32 si 3 luni, ... (vezi toată discuția)