avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident pieton
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident pieton

Buna ziua.
As avea nevoie de câteva îndrumări in ceea ce privește drepturile unui pieton accidentat, pe trecerea de pietoni
Acesta a fost acroșat pe trecerea de pietoni, suferind mai multe fracturi, precum și fractura de bazin. Urmând să fie operat la un picior
La câteva zile de la accident acesta a inceput să sufere și de pierdere de memorie parțială, nefiind extrem de coerent , speram ca este temporar.
Momentan are 14 zile spitalizare , Incidentul s-a petrecut pe 03.11.2020
Cel mai probabil va avea aproximativ 20-25 zile spitalizare daca va fi operat, plus zilele de recuperare.
Șoferul implicat a încercat în câteva rânduri să ne contacteze, să speculeze emoția de moment , propunandu-ne diverse sume, totodată speculând faptul că există și pierderi de memorie, încercând să profite de moment, făcând rost inclusiv de numărul de telefon al victimei.
Ținând cont de faptul că traumatismele nu sunt minore, ci serioase , deoarece va avea nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare, solicit un punct de vedere la care ar fi cea mai buna varianta și cea mai sigura, precum și modul prin care sa fie ținut șoferul la distanță încât să nu profite de aspectele sus menționate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are dreptul sa depuna plangere penala. Daca nu va avea peste 90 de zile de ingrijiri medicale, se va dispune clasarea. Pentru daune materiale si morale se poate adresa instantei civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am avut un accident pe data de 23.03.2021 când am ... Vgh05 Vgh05 Bună ziua, am avut un accident pe data de 23.03.2021 când am accidentat pe trecerea de pietoni un bătrân în varsta de 81 de ani. Bătrânul a suferit o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala ionela95 ionela95 In urma cu cateva zile am suferit un accident rutier pe trecerea de pietoni, nesemaforizata, dimineata, la prima ora,cand inca era intuneric. Pe banda I erau ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa? bobo24 bobo24 sotul meu a fost implicat intr-un accident de circulatie. a patruns intr-o curba pe contrasens si a acrosat un autoturism care a ajuns in sant. victima a ... (vezi toată discuția)