Bună ziua, am avut un accident pe data de 23.03.2021 când am accidentat pe trecerea de pietoni un bătrân în varsta de 81 de ani. Bătrânul a suferit o dubla fractura la picior și o contuzie la frunte având nevoie de 3 zile de spitalizare. De atunci si pana acum m am ocupat complet de îngrijirea acestuia, iar la ultimul control s au descoperit doua hematoame și trebuie operat pe creier. Riscurile sunt deosebite în aceasta situație și as vrea sa știu, în cazul în care operația nu va fi un succes și bătrânul decedeaza ce se întâmplă cu situația mea? Medicul ne-a transmis faptul ca aceste hematoame s-au format in mare parte din cauza tratamentului pentru picior si nu din cauza traumatismului suferit în urma cu mai mult de 40 de zile. Mulțumesc
Accident auto
oitaus78
Buna seara,
Acum 3 saptamani am facut un accident intr-o localitate: o transportam pe mamaie care este grav bolnava la un spital dar, din neatentie (am intors ... (vezi toată discuția)
Accident pieton
Andrei.75
Buna ziua.
As avea nevoie de câteva îndrumări in ceea ce privește drepturile unui pieton accidentat, pe trecerea de pietoni
Acesta a fost acroșat pe ... (vezi toată discuția)
Nelamurire speta
georgiat
Daca am o vatamare corporala grava, savarita cu intentie, dupa care victima nu decedeaza dar, la scurt timp dupa, faptuitorul, incercand sa o transporte la ... (vezi toată discuția)