avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Sunt angajat cu norma intreaga la stat dar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Sunt angajat cu norma intreaga la stat dar detin un ...

Buna ziua,
Sunt angajat cu norma intreaga la stat dar detin un PFA pe care nu am incasat nimic in anul curent din ianuarie.
Anul 2019 am incasat si platit totul la zi. Va rog,in aceasta situatie,pot beneficia de ajutorul de la stat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 19 Noiembrie 2020
Ajutor pentru ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas/cass la o pfa în sistem real care are și cim full-time Gabi-M Gabi-M Salut, Sunt in dubii privind declarația unică pe care am depus-o anul trecut pentru veniturile realizate în anul 2020 pe PFA... Treaba stă în felul ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit injumatatita vcodrea vcodrea Buna ziua , Din 2012 functionez ca si PFA iar pina in iulie 2013 eram si angajat cu carte de munca/full time al unei firme si am beneficiat de injumatatirea ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pfa-norma de venit alexandrabozga alexandrabozga Buna ziua! Am o situatie complexa: Pfa deschis in februarie 2019 cu norma de venit, urmeaza nastere la începutul lunii martie 2020. Daca suspend pfa-ul in ... (vezi toată discuția)