gi-jane2 a scris:
Poate cere in instanță incetarea pensiei de întreținere?
Nu.
oricum, pensia de 220 e mai mult simbolica. Stranfgeti banii si cand se strang mai multi, trimiteti bunuri sau bani etc, dupa cum va intelegeti.
Aveti poprire sau de ce intrebati daca e posibil sa renunte ( sau sa se lipseasca)?
Nu nu am proprire ,de un an jumate locuieste la tatăl ei , și convenția noastră că părinți a fost să locuiască și cu el ( tatal) bineinteles din dorința copilului pt o perioadă, pt. a fi și cu tatăl.
Deoarece cei 220 lei e o sumă intr-adevar modică să zicem eu , am convenit împreună cu el că nu este necesar să o trimit ,eu participând cu pachete cu ceea ce pot din Romania.
Acum nu stiu cât îl pot crede pe cuvant că nu dorește acești bani, și sa se razgandeasca peste 2,3 ,4 ani să zicem să îmi pună în vedere că eu nu i-am platit acești bani ..
De aceea întrebam dacă se poate cumva să facă un document că nu are pretenție la bani lunar ,eu ii pot face pachete de câteva ori pe an destul de consistente ,care depășesc bănuiți și valoare lunară ce ar trebui prin lege să îi dau..
Dar nici nu pot peste 2,3,4 ani să îmi mai solicite din nou că i-ar vrea și pe aceștia,că poate eu atunci nu ii am pe toti odată ,și totuși particip cum pot la cresterea ei.
Multumesc incaodata!