avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu supraveghere copil, Buna ziua, daca sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu supraveghere copil, Buna ziua, daca sunt angajată un lant farmaceutic, pot beneficia ...

Buna ziua, daca sunt angajata la un lant farmaceutic, pot beneficia de concediu supraveghere copil pe perioada cat sunt inchise scolile? Si daca nu, se poate lua 75% din salar împreună cu salarul?
Cel mai recent răspuns: Ramona 1988 , utilizator 18:46, 19 Noiembrie 2020
Puteti beneficia de concediu supraveghere copil pe perioada cat sunt inchise scolile.
Ok, multumesc. Dar farmaciile nu se incadreaza in domeniul sanitar public? As dori si legea daca se poate.

Cornel Vasile a scris:

Puteti beneficia de concediu supraveghere copil pe perioada cat sunt inchise scolile.

OUG nr.147/2020 ...
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

OUG nr.147/2020 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. cumnata mea lucrează intr o unitate militară ca ... Cassandra2017 Cassandra2017 Buna ziua. Cumnata mea lucrează intr o unitate militară ca si civil . I se acorda zile libere platite cu 75% din salariu pentru a supraveghea copilul pe ... (vezi toată discuția)
oug 147/2020- zile libere plătite, 75% Derek88 Derek88 Referitor la Oug 147/2020, promulgata azi de către Președinte. Caz concret, eu sunt militar și nu pot beneficia de zile libere plătite, iar soția ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sotul meu a solicitat ramanerea acasa pentru supravegherea ... rluciana rluciana Buna ziua! Sotul meu a solicitat ramanerea acasa pentru supravegherea copilului nostru de 4 ani incepand cu 20.10 2020 eu fiind nevoita sa fiu prezenta la ... (vezi toată discuția)