avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca in declaratia de avere nu trec si pensia,este ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca in declaratia de avere nu trec si pensia,este fals is declaratii. ...

Daca in declaratia de avere nu trec si pensia,este fals is declaratii. Dar daca venitul din pensie +salarul trec la salar doar, si nu specific la venituri de pensii ca sa nu se afle ca am pensie, insa la venitul de la salarii am inclus si venitul din pensii este problema? Pot fi tras la raspundere penal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 20 Noiembrie 2020
Daca nu treceti puteti fi acuzat /a de fals in declaratii .... daca ati inclus pensia in salariu, ar trebui sa rectificati declaratiasi s-o depuneti corect.
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dar tocmai de aceea am trecut asa sa nu se afle ca am si pensie. Este o problema, sau sunt acoperita , pt ca am trecut suma mai mare la salar.
Nu sunteti acoperita ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri in complectarea declaratiei de avere nutadanuta nutadanuta buna ziua si eu si sotul suntem functionari publici. daca autoturismul este cumparat pe numele sotului si trecut in declaratia lui de avere trebuie sa il ... (vezi toată discuția)
In urma cu 3-4 ani am uitat sa trec o suma de bani in declaratia ... andrea05 andrea05 In urma cu 3-4 ani am uitat sa trec o suma de bani in declaratia de avere, ce aveam in momentul respectiv in banca. Avand in vedere ca au trecut atatia ani, ... (vezi toată discuția)
Bunuri mobile ºi imobile care se trec în declaraþia de avere olivia stoicescu olivia stoicescu Buna ziua, As vrea sa ma ajutati,va rog cu raspunsuri la urmatoarele date care trebuie trecute sau nu in declaratia de avere: 1) un teren dobandit de sot ... (vezi toată discuția)