avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce solutii de recuperare a unei sume stabilite printr ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce solutii de recuperare a unei sume stabilite printr o hotarare ...

Ce solutii de recuperare a unei sume stabilite printr o hotarare judecatoreasca mai am daca s a prescris dreptul de executare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:45, 20 Noiembrie 2020
Niciuna. Singura sansa sa recuperati, e ca debitorul sa va dea de bunavoie ce va datoreaza, ceea ce e f putin probabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta fiscala prescrisa si achitata de debitor, se restituie? Maryana@ Maryana@ In cazul unei creante fiscale prescrisa pe care debitorul o achita, se poate obtine restituirea acesteia in instanta? (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare andreeaeliza andreeaeliza incerc sa recuperez pensia alimentara neplatita pe ultimii 5 ani, am acordul verbal al tatalui ca va plati , dar nu stiu cum sa calculez suma datorata si care ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti AndiL AndiL Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca data la mijlocul lunii iulie pentru recuperarea unor drepturi banesti de la un fost angajator. Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)