avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am datorie 2000 = 2500 ron la intretinere ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am datorie 2000 = 2500 ron la intretinere si nu ii ...

Buna ziua, Am datorie 2000 = 2500 ron la intretinere si nu ii pot plati. Nu am contract de inchiriere. Proprietarul e in SUA, vrea sa vanda casa. ma ameninta ca ma da afara Asociatia. Am de ce sa ma tem? E acea suma asa uriasa? Am vazut ca se da in judecata la 20000 datorie,
Cum ma pot apara pt ca nu am nicio sursa de venit si nici sa plec nu mi se pare o miscare inteligenta, pt ca nu am bani de chirie. Sunt chiar fara bani in urmatoarele luni. Efectiv. Trebuie sa existe ceva sa ma apere de abuzuri.
Cel mai recent răspuns: KatalinaN , utilizator 01:36, 21 Noiembrie 2020
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Abuz faci dumneata prin neplata chiriei!
Ai încercat să te pui în locul proprietarului? Ce ai face dacă ai avea un chiriaș ca dumneata, l-ai lăsa să locuiască în imobil pe gratis? În plus, i-ai plăti și "consumația" la utilități?
2500 de lei înseamnă întreținerea pe câteva luni, (multe!), ce-ai făcut în tot acest timp, nu te-ai gândit că trebuie să plătești ce datorezi?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce abuz dle este obligat proprietarul să își transforme imobilul în locuința socială și să te țină gratuit.?În ce anume consta abuzul în faptul că ai jucat banii la pacanele sau ți-,ai cumpărat tel de 4-5000 lei .Daca se misca repede pana la Crăciun te evacueaza și banii ii recuperează mai tz.Dumnesta vezi lucrurile că un haiduc te gândești să iei de la bogatăn/proprietar și să dai la saraci adica să locuiești în casa omului moka.
Nu aveti temei legal sa faceti vorbire de abuz
Daca ati inteles sa incheiati contract de inchiriere ,automat vati asumat dreptul de a locui dar si obligatia sa achitati utilitati si chirie
Aveti varianta sa incheiati angajament de plata
Nu am stimata doamna, niciun contract de inchiriere. Stau de 24 de ani aici, a avut mama domiciliul, si dreptul de a locui pana la moarte. Acum sunt in pana financiara grava si nu pot achita. nici sa iau chirie nu pot. sunt utilitatile la asociatie neplatite.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de comodat ContSters146176 ContSters146176 gazda copiilor mei le a spus ca le face un contract de comodat,va intreb ; copii mei vor plati toate utilitatiile apa gaz,curent,impozit,datorii,in afara de ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sau contract de chirie? puiutz.puisor puiutz.puisor Fortata de imprejurari am inchiriat un apartament in stare foarte deplorabila prin agentie imobiliara (nestiind ca apartamentul este pus gaj la credit bancar), ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere trebuie neaaparat inregistrat la financiar ca sa fie in viguare? Andyx Andyx Am facut un contract de inchiriere cu propietarul apartamentului de unde stau acum dar doar noi intre noi si nu l-am legalizat sau depus undeva.Sunt considerat ... (vezi toată discuția)