avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stampila Conform cu originalul
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stampila Conform cu originalul

Stampila Conform cu originalul

Buna ziua,

O persoana fizica are dreptul sa detina o stampilă Conform cu originalul? Aceea dreptunghiulară. În momentul în care am nevoie să dau la o instituție o copie dupa CI de ex. pot pune stampila Conform cu originalul pe copie și sa o semnez? Sau alte copi necesare unde se cere Conformitatea cu originalul !? Îmi interzice vreo lege să fac acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:15, 20 Noiembrie 2020
Nu va interzice nimeni să vă faceți o astfel de ștampila dar situațiile în care o folosiți sunt totusi limitate.Se semneaza pt conformitate actele depuse la dosar în copie în cazul.unui proces si copii de e actele depuse la diverse instituții.
Constatarea conformității cu originalul o face funcționarul anume desemnat pentru asta din instituția unde mergi să depui copia, tu poți face ștampila dar nu știu cine ți-o ia în seamă!
Numai persoane anume desemnate =functionari publici detin dreptul legal sa detina si sa utilizeze stampile de genul"Conform cu originalul"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este opozabila semnatura aplicata cu stampila? Oceania Oceania Poate un mandatar imputernicit prin procura notariala sa intocmeasca acte in numele mandantului si sa foloseasca o stampila cu semnatura? Este legala folosirea ... (vezi toată discuția)
Stampila falsa Costica33 Costica33 Aveti idee daca pe baza unor copii se pot face stampile? Ce legi incalca cineva care uzeaza o stampila falsa? Multumesc. (vezi toată discuția)
Legislatie referitoare la efectele aplicarii stampilei rotunde pe acte de cate societatile comerciale Georgeta Anghel (Rusu) Georgeta Anghel (Rusu) Rugamintea mea este sa ma ajutati cu prevederi legale din care sa reiasa efetele aplicarii stampilei rotunde pe acte de catre societatile comerciale. Am un ... (vezi toată discuția)