avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog, mai am o intrebare. Mama mea in 2006 a fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog, mai am o intrebare. Mama mea in 2006 a fost diagnosticata ...

Va rog, mai am o intrebare. Mama mea in 2006 a fost diagnosticata cu debut dementa. Cert este ca am fost chemata de la job sa o preiau la externare pentru ca e periculoasa si sa o inscriu pe tratament. M-a fentat si am crezut-o ca medicul mintea. In 2008 vinde casa, si minte la medicolegal.
Abia acum 4 ani am aflat la cine e casa, insa incercand sa demonstrez ca era iresponsabila a jucat teatru iar pe mine era sa ma omoare.
Acum e moarta, eu risc sa fiu evacuata, am datorii cum am scris, insa, am dreptul sa stiu ca chiar daca a fost manipulata si eu prostita, mai pot face ceva sa recuperez acea casa?

Alte discuții în legătură

Vecin bolnav psihic, amenintari george8135 george8135 ma numesc george 35 ani casatorit asteptam un bebeu locuiesc la tara. Ma confrunt cu o situatie cam nu stiu cum sa o numesc stresanta,sau grava .In sensul ca ... (vezi toată discuția)
Evacure din locuinta doru anghel doru anghel Fiul meu de 28 de ani este dependent de heroina de vreo 10 ani si se poarta execrabil: ne ameninta, ne santajeaza, o hartuieste pe maica-sa. Ne ia toti ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea. motiv de plangere penala? winston_red winston_red Buna ziua, Locuiesc impreuna cu mama mea si cu fratele de 29 de ani. Desi nu a fost niciodata prea echilibrat psihic (nu se afla sub niciun fel de evidenta ... (vezi toată discuția)