avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inventar contabil SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inventar contabil SRL

Buna ziua, am o intrebare legata de inventarul si contabilitatea unui SRL. Urmeaza sa deschid un serviciu de tip Mystery Box. Voi avea ca facturi de intrare produsele care vor ajunge in inventarul firmei din cate am inteles si ca facturi de iesire eu voi factura clientul cu serviciul de tip mystery box. In fiecare cutie vor ajunge produse la intamplare din inventarul meu, dar eu cum le voi scoate din inventarul firmei daca nu facturez fiecare produs in parte ci doar serviciul?

Alte discuții în legătură

Imputare inventar burgundy burgundy Buna Ziua La firma cu care am colaborat pe baza unui contract de prestarii servici s-a facut un inventar, deoarece urma sa imi schimb locul de munca. ... (vezi toată discuția)
Lucrul cu produse fizice qwer85 qwer85 Buna ziua, Am si eu un SRL pe care pana acum am emis facturi doar pentru servicii. Mai nou am inceput sa lucrez cu produse. Imi vine o comanda si eu in ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)