avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lucrul cu produse fizice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lucrul cu produse fizice

Buna ziua,

Am si eu un SRL pe care pana acum am emis facturi doar pentru servicii.
Mai nou am inceput sa lucrez cu produse. Imi vine o comanda si eu in baza acesteia achizitionez produsul de la furnizor si-l vand clientului meu (persoana juridica), la pretul stabilit de mine. Nu detin si nu vreau sa constitui stoc.
Doresc sa stiu si eu daca se schimba ceva din punctul de vedere al cerintelor legislative / contabile. Am nevoie de ceva in plus (stoc, inventar, vreun registru...) sau trebuie sa fac ceva extra fata de ce faceam pana acum?
Sunt un pic in ceata si nu as vrea sa fiu luat pe nepregatite in caz de vreun control.

Va multumesc anticipat pentru orice detaliu.
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 09:41, 13 Octombrie 2014
La primirea marfurilor trebuie facuta nota de intrare-receptie, iar la iesirea aviz de expeditie si factura. Nu sunteti obligat sa aveti stoc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatie furnizor-client si facturi suspecte... schwarzeniger schwarzeniger Stimati Domni Am o firma mica care are ca obiect de activitate comertul cu ridicata. Relatia mea cu furnizorul X la inceput a fost una bazata pe incredere in ... (vezi toată discuția)
Receptia marfurilor in cazul magazinelor online lelek lelek Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: sunt detinatorul unui magazin online si lucrez in sistem dropship, adica in momentul in care primesc o comanda trimit ... (vezi toată discuția)
Functionare magazin online fara stoc (intreprindere individuala) Argali Argali Buna seara! Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri (stoc la furnizor). Am dori in principiu ca procedeul sa fie ... (vezi toată discuția)