Am primit decizia pt pensionare anticipată in 13.11.2020.Dosarul a fost depus în 24 septembrie 2020.
Dacă încetarea raporturilor de munca va fi peste câteva luni,perioada lucrată până la intrarea în plata a pensiei ,se recalculeaza la începerea plății pensiei?
Cum se procedează?
Multumesc pt.raspuns.
As mai avea o intrebare.
Dacă nu am depus la dosar,adeverinta cu sporurile permanente ,acum după emiterea deciziei de pensionare anticipată, o mai pot face?Ma abvantajeaza?
Să cer recalcularea,după rămânerea în plata,sau inainte?
După încetarea activității,voi primi conform CM ,7 salarii.
Aceasta adeverință, cand o pot depune la Casa de pensii,pt recalcularea pensiei?
Va multumesc pt.promptitudinea răspunsurilor si răbdarea dvs.
Carp Mircea
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Tot ce nu a fost depus la inceput in dosar, va intra in calcul doar la trecerea la limita de varsta.
Daca mai puteti/sunteti in termen apelati la art.106(3) din legea 263/2010:
(3) În termen de 30 de zile de la comunicare, decizia de pensie poate fi anulată la cererea titularului.
Apoi pueti redepune din nou dosarul.
Penalizare
dulf
Buna ziua. As dori un raspuns referitor la : in ziua de 18 iulie 2019 am depus dosarul de pensionare pt pensie anticipata fara penalizare - decizia ajunge in ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie
anca.d
Buna dimineata!
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: o colega si-a depus dosarul de pensionare anticipata anul trecut si a primit decizia de ... (vezi toată discuția)