avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Stie cineva care este perioada de evaluare ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Stie cineva care este perioada de evaluare a unui ...

Buna ziua. Stie cineva care este perioada de evaluare a unui dosar de daspagubiri civile la FGA ? Dosarul a fost inregistrat la FGA pe data de 04.11.2020 ca urmare a unei decizii judecatoresti definitive.. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: stef9909@yahoo.com , utilizator 11:47, 3 Martie 2021
Poate dura luni bune, posibil și peste un an. Am avut hotărâre judecătorească, definitivă, cu deces, plătit după 1.5 ani. Din păcate nu se face diferența între un dosar clar, cum ar fi a hotărâre judecătorească definitivă și un dosar de dăuna deschis cu două mașini tamponate. Dosarele se soluționează după cum sunt înregistrați.
Buna ziua. S-a rezolvat in 4 luni pana la urma. Se pare ca am avut noroc. Totusi mai am o intrebare. Am primit prin decizie definitiva daunele morale si cheltuielile de inmormantare (banii au intrat deja in cont), fara plata cheltuielilor de judecata desi acestea au fost probate si stipulate ca fiind obligatorii in hotararea definitiva, pe motivul ca FGA nu plateste asa ceva. trebuie sa ma adresez unui executor judecatoresc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despabubiri ???? floaredecolt2011 floaredecolt2011 Buna seara! in urma unui accident rutier in care fiica mea a murit, am cerut despagubiri materiale in valoare de 50 000 de euro si morale in valoare de 150 000 ... (vezi toată discuția)
Dauna astra asigurari C-ATALIN C-ATALIN Pe scurt in 23.12.2015 am avut un eveniment nefericit (dauna auto) sunt partea pagubita ,iar cel care ma tamponat este asig la ASTRA asig , prin cautare si ... (vezi toată discuția)
Accident mortal alin marius popescu alin marius popescu TATAL SI MAMA MEA AU FOST IMPLICATI INTR UN ACCCIDENT AUTO PE DATA DE 17 01 2009.TATAL A DECEDAT LA O SAPTAMANA AFLANDU SE IN COMA LA BUCURESTI.MAMA A ... (vezi toată discuția)