avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... BUNA ZIUA MA INTERESEAZA DC SE PRELUNGESTE ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

BUNA ZIUA MA INTERESEAZA DC SE PRELUNGESTE POSIBILITATEA DE A ...

BUNA ZIUA
MA INTERESEAZA DC SE PRELUNGESTE POSIBILITATEA DE A CIRCULA CU NR.ROSII DEOARECE AU EXPIRAT.VREAU SA CUMPAR O MASINA CU NR ROSII SI AU EXPIRAT PE 21.11.2020.
TREBUIE LUAT CEVA DE LA POLITIE?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:01, 22 Noiembrie 2020
numerele rosii (dreptul de a conduce un autovehicul neinmatriculat) sunt valabile 3 luni, intre doua inmatriculari. aceasta perioada nu poate fi depasita. inmatriculati masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)
Respingerea cererii de prelungire a dovezii inlocuitoar a permisului de conucere ContSters233279 ContSters233279 Am fost prinsa de pol. cu nr provizorii expirate de o zi si dusa la sediu,unde nu am semnat nimic deoarece am vrut sa ma consult cu un avocat. Mi-au retinut ... (vezi toată discuția)
Masina cu nr rosii e inmatriculata sau nu? marcelcj marcelcj O masina cu 0 km si nr rosii este inmatriculata sau nu?Eu zic ca da,este inmatriculata provizoriu.Dar atunci nu ar trebui ca dealer-ul sa plateasca taxa de ... (vezi toată discuția)