avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doresc, dacă se poate, un model contract de garanție ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doresc, dacă se poate, un model contract de garanție între ...

Doresc, dacă se poate, un model contract de garanție între mine și un executant al unei lucrări. Mai exact cineva mi-a montat o ușă de sticla și doresc un contract de garanție. Mulțumesc,Astalus Lucian.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:40, 24 Noiembrie 2020
Ori cautati pe.net ori apelati la avocat ca sa va facă o redactare de contract.
Este insa posibil sa va coste mai mult avocatul decat usa.
Cat a costat usa?
Sunt usi si de 20 000 de lei.
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Raspunsul este conditionat de calitatea executantului
Executantul poate fi o persoana care pretinde ca "se pricepe" sau poate fi operator economic autorizat
Orice operator economic care presteaza activitati de instalare usi detine obligatia la finalul executiei sa predea beneficiarului documente justificative inclusiv garantia lucrarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problene cu finisajele si usi interior Florina-Delia Florina-Delia Am cumpărat un ap nou . Am prbleme cu usile sunt din lemn stratificat se exfoliaxa si se umfla leam schimbat pe garantie de 2 ori. Am cum sa renunt si sa cer ... (vezi toată discuția)
Semnarea de primire a unei facturi obliga la plata daca lucrarea aferenta nu s-a executat? luca luca luca luca Va cer sprijinul in urmatoarea situatie: O asociatie de proprietari a semnat prin presedintele asociatiei un contract de executie usi pt imobilul respectiv cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! m-am mutat de 1 an într-un bloc vechi unde vecinul ... Paul19M Paul19M Bună ziua! M-am mutat de 1 an într-un bloc vechi unde vecinul de lângă are montat contorul de gaz în dreptul ușii mele. La propriu. Peretele pe care ... (vezi toată discuția)