avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Eu si prietenul meu dorim să cumpărăm ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Eu si prietenul meu dorim să cumpărăm un apartament ...

Bună ziua! Eu si prietenul meu dorim să cumpărăm un apartament ,putem să fim trecuți amândoi pe contract ca proprietari noi nefiind căsătoriți?Bani pentru cumpărarea apartamentului punem amândoi...Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Madalina , utilizator 21:21, 23 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumpare Corina_c Corina_c Buna ziua, Am o nelamurire si pana acum nimeni nu a stiut sa imi spuna exact ce putem face. Impreuna cu prietenul meu luam un credit pt. Prima casa, el este ... (vezi toată discuția)
Poate un apartament sa aiba 2 proprietari? (pe contractul de vanzare-cumparare) maramona maramona Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament impreuna cu prietenul meu. Precizez ca inca nu suntem casatoriti . Datorita faptului ca vom pune amandoi bani am ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate RoseDanielle RoseDanielle Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Eu si prietenul meu ( viitor sot) vrem sa ne luam un apartament prin programul prima casa. Dar ... (vezi toată discuția)