avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... conducere fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

conducere fara permis

buna ziua ...mi-au facut dosar penal pt concucere fara permis..oare asa mai poate sa dau pt permis auto? inca nu mi-am scos cazieru..oare o fii patat??:((







Cel mai recent răspuns: Gorjeanu George , Mediator 03:53, 30 Decembrie 2009
Buna seara.
Pentru infractiunea prevazuta si pedepsita de art. 86. din OUG 105/2002:
Art. 86. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
Nu veti putea da examen pentru obtinerea permisul pana la finalizarea dosarului si judecarea cazului.Incercati dar si daca nu este inca inscris ceva in urma finalizarii tot vi se va retrage permisul.Trebuia sa nu procedati asa era mai bine sa va obtineti permisul si numai dupa sa conduceti pe drumurile publice.
Cu respect,Alexa...
Nu are rost sa va prezentati la examen,pentru ca,chiar daca figurati fara cazier la examinare,dupa luarea permisului riscati sa vi se ia si sa dati examen din nou,dupa un timp(cred ca 1 an)dupa ramanerea definitiva a sentintei(sa speram ca sanctiunea va fi de amenda penala)
=D>:(( ,, inca nu mi-am scos cazieru..oare o fii patat??,,

Danyele draga, noi de unde sa stim raspunsul la intrebarea ta?
acum na depinde si de imprejurari, si de starea de spirit al politistilor care ti-au facut dosarul, si normal in primul rand depinde si de lege. Sunt total de acord cu alex200 si cu rgabi, dar! sa auzim de bine si sa ne tineti si pe noi la curent.
Eu in locul dvs ma-si prezenta la examen pe viitor, si ma-si duce sa scot cazierul ;) sa vad daca o fi sau nu fi ,,patat,, to be or not to be :sorry:
Acum na ,asta e cand suntem mai pustani facem numai boacane.
cati ani aveati cand s-a intamplat sa sa ,,salte,, politia? Bine ca macar stiati sa conduceti pe drumuri :) sau ati mai ,,uitat ,, ceva sa ne spuneti? daca nu asta e se mai intampla, repet: bine ca sunteti in viata, si ca nu ati comis cine stie ce, la data conducerii ,,fara carnet,, sa inteleg ca sunteti ,,spaima soselelor,,?
;),

Numai bine, Danyelle

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier scoala de soferi nite nite As dori sa stiu daca ai cazieru patat pentru furt calificat te afecteaza cu ceva la scoala de soferi? (vezi toată discuția)
Conducere fara permis RaduDinVaslui RaduDinVaslui Salut, sunt Radu, am 18 ani si doresc si eu ajutor intr-o problema destul de serioasa. Ieri ma duceam cu tatal meu la bunici, iar dupa ce am iesit de pe ... (vezi toată discuția)
Bună seara! soțul meu a fost condamnat în 2014 la pedeapsa ... Sorina199093 Sorina199093 Bună seara! Soțul meu a fost condamnat în 2014 la pedeapsa 1an pentru conducere fără permis. Și-a executat pedeapsa. Să înscris la scoala de șoferi ... (vezi toată discuția)