avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revocare ordin de protectie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revocare ordin de protectie

Buna ziua. Este urmatoarea situatie. A fost emis un ordin de protectie pentru 5 zile impotriva inculpatului . Dupa cele 5 zile, instanta de judecata analizand dosarul a prelungit ordinul pentru inca 5 luni (automat, fara prezenta in sala de judecata si fara cerere sau declaratie de prelungire a ordinului din partea reclamantei) . Daca in cele 5 luni de zile, se doreste revocarea ordinului de protectie, cine va face cererea de revocare ? Reclamanta a facut cerere dar a fost respinsa de judecatorie pe motiv : "se anuleaza cererea de chemare privind revocarea ordinului de protecţie formulată de reclamanta in contradictoriu cu pârâtul ca fiind introdusa de o persoană fără calitate procesual activa." Cine are aceasta calitate de a face revocare? Multumesc. Mentionez ca persoanele sunt sot si sotie.
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2020
Ruxandra2204, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:17, 24 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
aRE CALITATE SĂ CEARĂ REVOCAREA PERSOANA ASUPRA CĂREIA S-A DISPUS ORDINUL DE PROTECȚIE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicati-mi si mie va rog frumos in ce consta solutia la acest proces. aiserin aiserin Solutie proces: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantei, în ceea ce priveşte petitul referitor la stabilirea unui program de ... (vezi toată discuția)
O noua actiune in instanta privind evacuarea onutza30 onutza30 buna ziuaI TERMENE DE JUDECAT?: Data Detalii 27/11/2012 Amână cauza Solutie: Acordă termen de judecată la data de 15.01.2013, pentru ... (vezi toată discuția)
Unicul acceptant al succesiunii poate fi obligat sa o dezbata ? Andr@ Andr@ Buna, Am cateva nelamuriri: in speta, sora X cheama in judecata pe fratele Y cerand instantei sa constate deschisa succesiunea dupa ambii parinti (tatal ... (vezi toată discuția)