avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara . M-am hotarat sa deschid un proces de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara . M-am hotarat sa deschid un proces de partaj civil ...

Buna seara . M-am hotarat sa deschid un proces de partaj civil .m-am prezentat la un avocat iar acesta mi-a cerut toata documentatia pentru începerea procesului ,in acelasi timp mi-a cerut si onorariu intreg pe care l-am plătit. De mai bine de o lună nu am primit nici citatie nici nu m-a pus sa fac cererea pentru tribunal ,nici nu e înregistrată cererea pe portalul tribunalului, iar avocatul zice ca a depus dosarul la tribunal , intrebarea este ,pot verifica daca a depus dosarul la tribunal ? Nu figurez nicăieri cu dosar înregistrat de o lună.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:41, 6 Decembrie 2020
Eu cum as putea verifica daca avocatul a depus dosarul pentru inregistrare la tribunal?
Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2020
gabr, utilizator
Pe portalul instanțelor de judecată

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata si demersul divortului in instanta Steff101 Steff101 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu niste clarificari. Pe scurt, eu si sotul traim separat de multa vreme, nu avem copii sau proprietati comune. Amandoi suntem ... (vezi toată discuția)
Buna. dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel ... Mika T Mika T Buna. Dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel tribunalul care trb. sa judece apelul trimite citatiile partilor din dosar. Multumesc. (vezi toată discuția)
Divort Diana2356 Diana2356 Va povesteam in urma cu vreo 2 saptamani ca nu mai primesc citatia pt primul termen . Citatia nu a venit pana acum, dupa o luna si ceva de la depunerea ... (vezi toată discuția)