avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! In cazul unei firme de transport, avand ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! In cazul unei firme de transport, avand patronul ...

Buna seara! In cazul unei firme de transport, avand patronul decedat, sotia fiind actionara (1,5% ), se mai pot face angajari, chiar daca succesiunea nu este facuta ? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: adinaioana34@icloud.com , utilizator 10:53, 25 Noiembrie 2020
Daca prin patron intelegeti administrator, atunci raspunsul este nu, pentru ca nu are cine sa reprezinte societatea in contractele de munca. Trebuie numit un nou administrator de catre asociati. Daca administratorul era si asociat, trebuie dezbatuta succesiunea dupa acesta pentru partile sociale detinute, apoi mostenitorii trebuie inscrisi ca asociati dupa care acestia sunt liberi sa numeasca un nou administrator care va reprezenta societatea.
Multumesc mult de tot! Da, la administrator m-am referit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator decedat cristaioan cristaioan Societatea la care sunt actionar are de incasat o creanta de peste 200000Ron de la alta societatea la care administratorul a murit (administratorul detinea si ... (vezi toată discuția)
Deces asociat am un SRL cu trei asociati. Unul a decedat. Ce fac acum? ce trebuie sa depun la registru? actiunile vor fi preluate de sotia acestuia, copii renuntand in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru succesiunea unei societati comerciale Lucylle1 Lucylle1 As dori sa stiu care este procedura de succesiune in urmatorul caz: persoana decedata detine 5% dintr-o societate comerciala cu 4 asociati (inclusiv persoana ... (vezi toată discuția)