avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, Detin un contract de concesiune cu primaria ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, Detin un contract de concesiune cu primaria de 300 ...

Buna ziua,
Detin un contract de concesiune cu primaria de 300 mp din anul 1996 prin extindere , pe acest contract este atasat un cuantum de 5% penalitati pentru plata cu intarziere.
Este legal sa solicit modificarea acestuia cu un act aditional cu modificarea penalitatilor conform legislatiei in vigoare .
Va rog daca ma puteti indruma cu lege si articol de lege?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Penalitati de 5%/zi ???? Maxtor_17 Maxtor_17 Am facut in anul 2000 un contract de concesine in care erau precizate penalitati de 5%/zi intarziere .In anul 2008 din greseala sau din nestiinta nu am achitat ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere mariabobolotiu mariabobolotiu Am un contract de concesiune cu primaria, contractul este incheiat in anul 1995, iar in contract este mentionata o penalizare de 0,3 % pe zi.Conform OUG ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune impotriva contract vanzare cumparare teren relu05 relu05 O zi buna tuturor!!! Am sa va prezint o situatie in care ma aflu. Socrii mei cumpara in 1967 pe baza de chitanta de mana o sup. de teren de 200 mp(10m/20m) ... (vezi toată discuția)