avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 87/2020 de modificare a Legii 18/91 Intrebare:- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 87/2020 de modificare a Legii 18/91 Intrebare:- Ce documente ...

Legea 87/2020 de modificare a Legii 18/91

Intrebare:- Ce documente se anexează la cererea de atribuire a terenului aferent casei de locuit ?
- Cine validează atribuirea terenului : Primarul sau Prefectul ?
Întreb, pentru că am depus o cerere de atribuire în baza acestei legi care nu a fost rezolvată de primărie de mai bine de 5 luni de zile pe motivul că "Nu au fost încă emise norme metodologice de aplicare" (răspuns verbal al d-lui Primar), şi că"validarea o face Prefectul şi nu Primarul"
Rog un răspuns profesionist şi ce pot face în situaţia că Primarul tergiversează rezolvarea cererii de atribuire a terenului.
-

Alte discuții în legătură

Bună seara. dacă îmi poate spune cineva informat, ce documente ... omatcons omatcons Bună seara. Dacă îmi poate spune cineva informat, ce documente se depun la cererea de atribuire a terenului aferent casei de locuit în baza Legii ... (vezi toată discuția)
Statul romÂn versus primĂrie omatcons omatcons Sunt proprieter tabular al casei de locuit iar pe terenul aferent casei de locuit, tabular este Comunitatea Oraşului Liber Regal Arad al cărui succesor este ... (vezi toată discuția)
Legea 18/91 ordinul prefectului Iooan Iooan Recent am discutat o situatie cu primaria, prin care solicit trecerea terenului din jurul locuintei in proprietate. Detin acte de proprietate doar pe casa, iar ... (vezi toată discuția)