avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit >proprietar ???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit >proprietar ???

Stiti cumva daca exista vreo lege conform careia daca platesc impozit pe terenul altuia timp de o anumita perioada de timp si pot dovedi ca am platit impozitul respectiv iar proprietarul de drept nu doreste sa plateasca sa devin eu proprietar?

...ca sa fiu mai explicit, am platit impozit pentru terenul unui frate al meu timp de douazeci de ani, el fiind plecat din tara si neinteresandu-l terenul respectiv.In cazul in care nu exista posibilitatea de a incheia cu el un contract de v-c , pot deveni proprietar de drept printr-o alta modalitate ??? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 27 Decembrie 2009
ContSters20980, utilizator
mihais1981 a scris:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si daca imi ingaduiti va mai sacai putin, rugandu-va sa ma lamuriti in legatura cu uzucapiunea de 10, resp. de 20 de ani... Pot fi aplicabile in cazul meau sau nu si ce inseamna sa locuiesti in circumscriptia...?! eu sau el...?! Va multumesc si un An Nou plin de sanatate, bucurii si reusite alaturi de cei dragi !!!

Va rog sa nu incepeti topicuri noi in continuarea unora existente pentru ca nu se mai intelege nimic. Continuati-va aici problema.
Ultima modificare: Vineri, 1 Ianuarie 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod civil act de vanzare cumparare Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu Doresc sa stiu ce articol sau articole din noul Cod civil sau Cod de procedura civila, fac referire la posibilitatea daca intr-un act de vanzare cumparare nu ... (vezi toată discuția)
Ce este uzucapiunea? Laurr Laurr Va rog, ce este uzucapiunea,este necesat avocatul? Multumesc! (vezi toată discuția)
Teren agricol fara act de proprietate varsanufie varsanufie Detin un teren agricol in suprafata de 0.42 ha, mostenit de la bunici. Terenul a fost achizitionat de bunici de la o persoana care acum este moarta si nu are ... (vezi toată discuția)