avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Buna ziua, am fost oprit la filtru de politie in luna iulie 2020, am avut 0.55 in expirat dupa analize am avut 1,4 si 1,2 la a doua, am calitatea de inculpat si dosarul meu apare pe portalul justitiei (in 11.11.2020 a aparut pe portal) si scrie ca stadiul dosarului e “fond”, cat mai dureaza pana o sa fiu chemat in instanta
Cel mai recent răspuns: RealGhost , utilizator 16:44, 26 Noiembrie 2020
Procedura in camera preliminara s-a finalizat? ati primit incheierea finala?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana in luna aprilie ar trebui sa fiti condamnat.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Procedura in camera preliminara s-a finalizat? ati primit incheierea finala?

Nu, din cate am inteles termenul legal e intre 15 si 30 zile pentru verificarea legalitatii probelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire masuri si exceptii dispuse de judecatorul de camera preliminara Paul2017 Paul2017 Buna ziua, Ce inseamna mai exact: - obiectul dosarului: masuri si exceptii dispuse de judecatorul de camera preliminara in calitate de inculpat? - ... (vezi toată discuția)
Cercetat dosar penal Andreea 89 Andreea 89 Buna ziua, sunt condamnat cu supendare la 2 ani si 3 luni cu termen de supraveghere 4 ani pt înșelăciune in anul 2016 ,anul trecut am fost citat la diicot ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza finalizarea unui dosar penal din camera preliminara ... Cristu93 Cristu93 Cat dureaza finalizarea unui dosar penal din camera preliminara ? avand in vedere ca in lege scrie 60 de zile. Se poate face ceva dupa depasirea celor 60 de ... (vezi toată discuția)