avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua momentan mă aflu în concediu de creștere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua momentan mă aflu în concediu de creștere copil iar ...

Buna ziua momentan mă aflu în concediu de creștere copil iar luna aceasta ar trebui să mă angajez pt a beneficia de stimulent doar că angajatorul nu mă poate primi înapoi deoarece își va închide activitatea definitiv.Acum merg la o cofetarie de 5 zile iar ieri am întrebat când îmi va face contractul ea a spus că momentan nu îmi face că nu sunt pregătită și că orcum va trebui sa îmi dau demisia de la actualul loc de muncă iar apoi să mă înscriu la agenția de șomaj sa ii aduc adeverință că sunt somera și abea atunci ea mă va angaja.Este normal așa??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:31, 27 Noiembrie 2020
Eu sunt in ccc și urmează să încep muncă dar firma își închide activitatea definitiv din ianuariey.

Cornel Vasile a scris:

Daca inchide magazinul, atunci poate intrati in somaj.... din somaj se poate intra in concediu de maternitate si apoi in CCC. Cererea pentru intrarea in CCC se va depune la AJOFM, iar actele la Primaria in raza careia domiciliati.

In acest caz, veti intra in somaj daca nu va gasiti un alt loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare ccc pana la 1 an raluca ionita raluca ionita Situatie: - In timp ce se afla in Concediul de Crestere a Copilului pana la varsta de 1 an, un parinte primeste o oferta de job pe care nu o poate refuza. ... (vezi toată discuția)
Demisie din concediu de crestere copil dobrealina23 dobrealina23 Eu sunt in concediu de crestere copil incepand cu 1.01.2014. Din 1.03.2014 doresc sa ma angajez la o alta firma. Cum procedez cu firma la care sunt in prezent? ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma cu salariati dey_23 dey_23 Buna ziua,angajatorul meu a inchis punctul de lucru unde imi desfasuram activitatea,acum doua luni ,fara a-mi elibera nici un act si fara sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)