avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În cazul unei instituții publice care apartine ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În cazul unei instituții publice care apartine Primariei, daca ...

În cazul unei instituții publice care apartine Primariei, daca se decide in Consiliul local desfiintarea institutiei publice si salariatii contractuali sunt concediati, ce se intampla cu salariatul care este unic intretinator de familie? singura solutie este actionarea in instanta a Hotararii Consiliului Local?
Cel mai recent răspuns: haritina46 , utilizator 10:49, 27 Noiembrie 2020
Va fi concediat si acesta .... poate contesta decizia de concediere in instanta.
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O eventuala disponibilizare gixee gixee sunt inadrat ca personal contractual intr-o institutie bugetara si din ianuare se aud ca vin alte restructurari. acum jumatate de an a fost concediata si mama, ... (vezi toată discuția)
Concedieri maryyo_06 maryyo_06 un angajator are drepul sa concedieze o salariata care are doua luni de cand a venit din concediul de crestere al copilului ? precizez ca aceasta ocupa un ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca florina123 florina123 In anul 2013 am fost concediata colectiv, eu fiind singura intretinatoare a familiei. Am contestat in instanta si am hotarare definitiva unde am castigat ... (vezi toată discuția)