avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , am o problema , am apelat la o firma de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , am o problema , am apelat la o firma de consultanta ...

Buna ziua , am o problema , am apelat la o firma de consultanta sa imi redacteze niște acte (toată discuția a avut loc pe whatapp și telefonică )nu am încheiat contract nu am semnat nimic . Ziua următoare Eu nu am mai avut nevoie de actele respective , nu am mai discutat cu domnul și i-am zis când ma sunat ca nu imi mai trebuie , azi dimineața am primit o notificare din partea unui avocat cum ca vor sa ma dea in judecată( firma respectiva vrea asta )dacă nu ii plătesc prețul pt acte (eu nici nu am primit actele alea încă )și ca imi face plângere penală pentru înșelăciune ,(asta era trecută in somație /notificare). Ei au specificat in notificare cum ca contractul a fost consensual ,am uitat sa specific in ziua când i-am zis ca nu imi mai trebuie actele mi-a trimis pe whatapp un contract semnat de administratorul firmei . i-am zis ca eu nu am semnat nimic și nu sunt de-acord cu contractul deloc .
In cazul in care ma da in judecată are șanse sa câștige ?
In cazul in care face plângere penală împotriva mea și pot face plângere pentru denunț calomnios ?
Am vorbit cu doi prieteni avocați și mi-au spus ca dacă nu are contract semnat de mine nu are ce sa facă și ca degeaba face plângere penală ca poliția orcum no sa facă nimic .
Chiar am nevoie de niște răspunsuri sunt curios și de părerile dvs. .Va mulțumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: goldstar9 , utilizator 00:05, 27 Noiembrie 2020
Nu vi se poate raspunde decat daca se analizează contractul, corespondenta.consultati un avocat sa va redacteze un răspuns legal.

Nu e de gluma cu asemenea situații.. mai ales ca ei au avocat la purtător dvs.nu
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2020
Antoanela Geaman, Avocat
In contractul respectiv este specificat faptul ca in cazul in care consultantul nu își poate îndeplini obligațiile din motive imputabile clientului , clientul va plăti consultantului suma respectiva . Dar repet eu nu am fost de-acord cu contractul NU este semnat de mine , el mi-a trimis contractul in PDF pe whatapp.

Antoanela Geaman a scris:

Nu vi se poate raspunde decat daca se analizează contractul, corespondenta.consultati un avocat sa va redacteze un răspuns legal.

Nu e de gluma cu asemenea situații.. mai ales ca ei au avocat la purtător dvs.nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , pot trimite factura/ proforma pe whatsapp la client ... goldstar9 goldstar9 Buna ziua , pot trimite factura/ proforma pe whatapp la client ? Sau trebuie trimisa pe mail sa fie mai ok ? Chiar am nevoie de un răspuns , clientul a spus ... (vezi toată discuția)
Unde si cum ar trebui sa formulez o plangere atat civila cat si penala? P.F.A. HERMAN DAN P.F.A. HERMAN DAN Buna ziua, As dori sa intreb daca socrul meu a intrat in camera mea si mi-a controlat in acte,unele din acestea disparand iar unele a facut copii ptr a ma da ... (vezi toată discuția)
Refuz restituire masina florin dorel florin dorel Acum 3luni i-am dat unui prieten o masina echipata pentru TAXI sa o vinda cu firma cu tot,eu aveam o datorie la el si am zis sa o dau dupa ce o vinde . Dar nu ... (vezi toată discuția)