avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua, Vă rog să-mi lămuriți următoarele ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua, Vă rog să-mi lămuriți următoarele aspecte: 1) ...

Bună ziua,
Vă rog să-mi lămuriți următoarele aspecte:
1) unde se poate face o sesizare cu privire la angajarea unui auditor intern care a depus documente false în dosarul pentru înscrierea la examen și cu toate că, conducătorul societății ( subordonată consiliului local ) a fost informat cu privire la aspectele semnalate nu a luat atitudine, ba mai mult o susține in continuare.
2) are voie să semneze rapoarte de audit fără a avea această calitate ?
Mulțumes!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:31, 1 Decembrie 2020
De unde stiti ca sunt false. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca sef-subaltern maryblanaru maryblanaru Buna seara! Un angajat de 6 luni, intr-o instit. publica, care suporta zi de zi urletele sefului, raspunsuri tendentioase, orice se intampla negativ in acel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am depus dosarul pentru un post de secretar al unei ... liveomars liveomars Buna ziua, Am depus dosarul pentru un post de secretar al unei institutii in subordinea Consiliului Judetean. Cand am fost sa depun dosarul, d-na respectiva ... (vezi toată discuția)
Auditor intern Rodica2011 Rodica2011 Pentru a angaja un auditor intern, acesta trebuie sa faca parte din Asociatia Auditorilor Interni din Romania ? Multumesc! (vezi toată discuția)