avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, acuma 3 luni am avut un accident \" cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, acuma 3 luni am avut un accident " cu victime " am ...

Buna ziua, acuma 3 luni am avut un accident " cu victime " am lovit un o tip care era pe o motocicleta ( eu cu masina ) care a franat pentru a trece un pieton neregulamentar ( pietonu trecuse deja, eu am vazut ca era pe trotuar si probabil m am uitat in oglinda sau ceva, nush cum s a intamplat ca a fost foarte rapid ) motociclistu nu a patit nimic, doar cateva zgarieturi ( am sunat totusi la 112 pentru ca nu stiam daca a patit sau nu ceva, desi zicea ca se simte bine statea intins pe asfalt deci ... ) in fine, nu asta e problema. Problema ste ca politistu mi a retinut permisu ( nu stiu pentru cat timp, ca inafar de testu de alcolemie n am semnat nimic ) este legal asa ceva? ( am nevoie de permis, nu de dovada ca s sofer profesionist si ieseam din tara, asa cu dovada nu pot, desi politistu a zis ca se poate ( cred ca a vrut sa scape mai repede de mine ) iar acuma tot incerc sa l sun pe agentu in cauza dar nu pot sa dau de el. Este legal cum a procedat? Ce e de facut in situatia asta?
S-a intocmit dosar penal si se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.
Vi s-a eliberat dovada cu drept de circulatie. Aveti dreptul sa solicitati la procuror prelungirea dreptului de circulatie cu 30 de zile. Permisul este retinut de politie cat dureaza cercetarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada circulatie-vatamare corporala usoara (fara spitalizare)? magdacristea magdacristea Buna ziua, As dori sa stiu cum se procedeaza in situatia unui accident intre un autourism si o motocicleta care s-a intamplat in urmatoarele conditii: pe o ... (vezi toată discuția)
Accident, cerere permis pana la solutionarea dosarului prede prede Pot face vreo cerere sa iau permisu pana la solutionarea dosarului daca mi sa intocmit dosar penal in urma unu accident cu victima?mentionez ca sunt sofer de ... (vezi toată discuția)
Amanare suspendare permis aic22935 aic22935 va salut.in urma cu o saptamana am facut un mic accident fara sa imi dau seama,o oglinda si o aripa zgariata...politia mia lasat o citatie pe masina sa ma ... (vezi toată discuția)